Hollandalı çift Türkiye'ye hayran kaldı

ABONE OL

Hollandalı çift Türkiye'ye hayran kaldı

Dünya turu için Hollanda'dan yola çıkan çift, araçlarıyla gittikleri Türkiyye'ye hayran kaldılar. Son olarak mola verdikleri Kulp ilçesinde tarihi ve turistlik yerleri gezme fırsatı bulan çift, "Türkiye'nin her bir köşeci tarih ve kültürle dolu" dediler.

İlçe merkezine gittiklerinde güvenlik güçleri tarafında güler yüzle karşılanan Fred ve Mirjamss çiftine  önce yöresel yemekler ikram edilip, gezilecek yerler konusunda kendilerine bilgi veridli.

Aylardan beri yollarda olduklarını ve Türkiye’yi ve Kulp ilçesini çok beğendiklerini belirten çift, Türk halkının çok konuksever olduklarını dile getirdi. Hollandalı çift, "Türkiye’yi ve Kulp’u çok sevdik. Doğayla baş başa yaşamak çok güzel bir şey. İlçenin doğa güzelliklerine hayran kaldık , gezdik gördük ve her şey istediğimiz gibi oldu. İlçe merkezinde görev yapan Polislere çok teşekkür ediyoruz, onlar bizimle çok ilgilendiler. Hiç yabancılık his etmedik ve burada iyi insanlarla tanışmanın mutluluğunu yaşadık, Şu anda Kulp’tayız , bir sonraki rotamız Türkiye’nin başka bir bölgesi olacak.” ifadelerini kullanarak Batman ili istikametine doğru turlarına devam ettiler.