Türk dronalarının başarısı Hollanda medyasının gündeminde

ABONE OL

Türk dronalarının başarısı Hollanda medyasının gündeminde

Hollanda medyası, Türk dronlarının başarısını ‘özel dosya’ şeklinde haberleştirdi. Ülkenin önde gelen yüksek tirajlı gazeteleri arasında yer alan De Telegraaf, “Kendi insansız hava araçları sayesinde Türk zaferi” başlığı altında kaleme aldığı özel dosya haberini, sadece ödemeli abonelerinin hizmetine  açarken, “Erdoğan, savaş alanlarındaki başarılarından sonra kendinden daha da emin” ifadelerini kullandı.
Gazete, haberin ilk giriş paragrafında “Türkiye’nin geçen 1 yıl içinde Suriye, Libya ve Azerbaycan’da elde ettiği askeri başarılar, Erdoğan’ın bundan elde ettiği muazzam siyasi özgüven, esas olarak kendi milli insansız hava aracı endüstrisinden kaynaklanıyor” şeklinde yrumda bulundu.  

PREMİUM özel haberlerin hafta içindeki bölümününde Türk İnsansız Hava Aracı İHA’lara ayıran De Telegraaf gazetesi, haberinde “Türkiye’nin İHA ve SİHA üretiminde geldiği nokta, ülke lideri olan Erdoğan’a büyük bir özgüvenle politika yapmasına imkan sağlıyor” ifadelerini kullanarak Türkiye’nin askeri İHA ve SİHA alanında dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdiğine dikkat çekti.