Amsterdam–Londra Yolcuları, Uçuşlarının İptal Edildiğini Uçağın İçerisinde Sekiz Saat Bekletildikten Sonra Öğrendiler
Hollanda’nın başkenti Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndan pazar günü öğleden sonra Londra’ya gitmek isteyen yolcular, uçakta yaklaşık sekiz saat bekledikten sonra evlerine dönmek zorunda kaldılar.
Yerel yayın kuruluşu AT5’in aktardığına göre, British Airways’e ait uçuşun yolcuları yerel saate göre 13.20 sıralarında uçağa alındı. Uçağın planlanan kalkış saati 13.45’ti. Ancak uçuş gerçekleşmedi ve yolcular akşam saat 21.00’e kadar uçakta bekletildi. Daha sonra uçuş tamamen iptal edildi.
Schiphol Havalimanı Sözcüsü, yaşanan durumu “olağan dışı bir gecikme” olarak nitelendirdi. Sözcü, “Bu kimse için hoş bir durum değil, özellikle de yolcular için” dedi.
Gecikmenin kesin nedeninin havalimanı tarafından bilinmediği, bunun British Airways’in sorumluluğunda olduğu belirtildi.
Öte yandan Schiphol yetkilileri, bölgede etkili olan kar yağışının havalimanında çok sayıda gecikmeye yol açtığını da açıkladı. Yetkililer, her uçağın kalkış öncesinde kar ve buzdan arındırılması gerektiğini, bunun da operasyonları yavaşlattığını ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: