Başkent Amsterdam'daki seçim merkezinde oy kulanma işleminin sonunda Cumhur İttifakı gönüllülerinin değerli eşyaları çalındı
14 Mayıs'ta Türkiye'de yapıalcak olan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanılan Hollanda'da, Cumhur İttifakı müşahitlerinin değerli eşyalarının çalındığı ortaya çıktı. Başkent Amsterdam RAİ Kongre Merkezi'nde oy kullanma işleminin son gününde (7 Mayıs 2023) PKK terör örgütü sempazinarının çıkardıkları olaylar sonrasında yaşanan hırsızlık olayı konusunda, mağdurlar, bireysel olarak polise suç duyurusunda bulunmaya başladı.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Merkezi (YSKM) Amsterdam Bölge Başkanı Ertuğrul Kurt, yaşanan hırsızlık olayını "utanç verici" olarak değerlendirirken "Amsterdam'da oy kullanma işlemleri 9 gün sürdü. İnanın orada terör estiren tek bir gurup vardı o da PKK terör örgütü sempatizanlarıydı. Her çıkan tartışmanın nedeni onlardı. herşeye müdehale ediyor, etrafa tehditler savuruyorlardı. Zaten oy kullanma işleminin bitmesiyle kimin ne olduğunu orada herkes gördü. Olay çıkaran onlar, PKK törör örgütü lehine sloganlar atan onlar, halaylar çekip oynayanlarda onlardı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, müşahit arkadaşlarımızın değerli eşyalarını çaldılar. Polis, terör estiren bu gurubu eşyaların çalındığı bölgede tutuyordu. O bölgede onlardan başkası da yoktu. Bu hırsızlığı onlardan başkası da yapamazdı zaten. UİD Hollanda'nın banka kartının da aralarında bulunduğu, bin 325 euro nakit para, 6 bin euro değerinde değişik lensleri ile birlikte arkadaşımızın fotoğraf makinesi ve ipot kulaklıklar çalındı. Şimdi bizler bu hırsızlığın peşine düştük. Bu konuda görevlendirdiğimiz Avukat gereken girişimleri yakın sürede başlatacak. Değerli eşyaları çalınan arkadaşlarımız da bireysel olarak polise başvuruda bulunacak. Umarım, polis bu işin üstüne düşer ve sorumlular çok kısa sürede ortaya çıkar" ifadelerini kullanarak yaşanan hırsızlık konusunda üzüntülü olduklarını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: