Hollanda'da aylardır haber alınamayan Urfalı anne ve kızınının çürüyen cesetleri evlerinde bulundu
HOLLANDA’nın Nijmegen kentinde ikamet ettikleri evlerinde cesetleri çürümek zere bulunan iki kadın cesedin Urfalı anne Hanım (67) ile 38 yaşındaki kızı Meral Kaldı’ya ait olduğu belirlendi. Adlı tıp kurumuna kaldırılan cesetlerin ölüm nedeni araştırılıyor. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, her ihtimali de göz önünde bulunduruyor.
Yaklaşık bir hafta önce Nijmegen şehrinin Willemskwartier semtindeki Spieghelhof sokağındaki binada, bir daireden aşırı derecede rahatsız edici kokuların gelmesi üzerine harekete geçen polis, evde çürümek üzere olan iki kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Yoğun koku ve evi sarmalayan böceklerden dolayı uzun süre önce ölmüş oldukları tahmin edilen iki kadın cesedinin uzun yıllar Hollanda ikamet eden Urfalı anne Hanım ve kızı maral Kadı’ya ait olduğu belirlendi.
Cesetler adli tıp kurumundan aileye Cuma günü (dün) teslim edilirken, Nijmegen kentindeki Eyüp Sultan Camisinde kılınan cenaze namazı sonrası memleketlerine gönderildi.
Olayın cinayet mi, intihar mı, yoksa aile faciası olduğu henüz bilinmiyor. Savcılık geniş çaplı soruşturma başlatırken, henüz olay ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: