Hollanda'da namazdan çıktı, caminin arka bahçesinde cesedi bulundu
Hollanda'da yatsı namazını Hollanda Diyanet Vakfı'na bağlı olan Zaandam Sultan Ahmet Camisinde kılan 57 yaşındaki Yaşar Uzun'un cesedi, yatsı namazını kıldığı caminin arka bahçesinde bulundu. Savcılık, cemaatin sevilen sımalarından olan Uzun'un ölüm sebebini 'kalp krizi' olarak açıkladı.
Aslen Trabzonlu olan iki çocuk babası Yaşar Uzun'un ani ölümü tüm sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin Pazartesi günü İstanbul'a gönderilip toprağa verilmesi bekleniliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: