Hollanda’nın Tilburg kentinde yaşayan 15 yaşındaki Fatma’dan iki gündür haber alınamıyor. Polis, genç kızın sağlık durumu konusunda büyük endişe duyduklarını açıkladı. Fatma’nın ince yapılı olduğu ve burun piercingi bulunduğu belirtiliyor.
KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI AMA…
Genç kızın pazartesi günü evinden kendi isteğiyle ayrıldığı tespit edildi. Ancak polis sözcüsü, arama çalışmalarına rağmen henüz hiçbir sonuca ulaşamadıklarını söyledi: “Yapabileceğimiz her şeyi yaptık ancak Fatma’ya ulaşamadık. Durum ciddi, çok endişeliyiz.”
Aramanın ilk saatlerinde yanlışlıkla polis sitesinde bir Amber Alert yayımlandı. Bu uyarı, yalnızca hayatından endişe edilen çocuklar için kullanılıyor. Polis, bunun bir hata olduğunu ve kısa süre sonra kaldırıldığını duyurdu.
SON GÖRÜLDÜĞÜNDE ÜZERİNDE NE VARDI?
Fatma’nın kaybolduğu sırada üzerinde:
- Siyah bir top,
- Açık mavi bir eşofman altı,
- Parmak arası terlik
bulunduğu belirtildi. Ayrıca yanında yeşil bir sırt çantası taşıyordu. Boyunun 1.60 metre olduğu ve en son Tilburg Stokhasseltlaan çevresinde görüldüğü açıklandı.
Polis, Fatma’yı gören ya da nerede olduğuna dair bilgi sahibi olanların derhal iletişime geçmesini istedi. İhbarlar 0900-6070 numaralı telefon hattına ya da çevrimiçi ihbar formuna yapılabiliyor.
Yetkililer, genç kızın bulunması için halkın desteğinin kritik önem taşıdığını vurguluyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: