Hollanda Uluslararası Çocuk Kaçırma Merkezi (IKO) Direktörü Coşkun Çörüz ve eşi, eski Hollanda İçişleri Bakanı Judith Uitermak ile birlikte, SimTronic’in 45. kuruluş yıldönümü dolayısıyla özel bir hediye takdim etti.
Dün akşam Hoofddorp kasabasındaki Radisson Hotel’de gerçekleşen iftar yemeki 45.yıl kutlama etkinliğinde, üzerinde “Torunoğulları Ailesi SimTronic 45 Jaar Tebrikler” yazılı vazo, SimTronic Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları’na takdim edildi. Vazo, 29 Mayıs 2001 – 20 Eylül 2012 yılları arasında Hristiyan Demokratlar Birliği (CDA) Milletvekili olarak görev yapmış olan şu andaki IKO Direktörü Çörüz tarafından, Torunoğulları'na takdim edildi.
Hediyenin teslimi sırasında kısa bir konuşma yapan Çörüz, SimTronic yönetimine "45 yıllık başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederiz” ifadelerini kulanırker, Turgut Torunoğulları da bu anlamlı hediye için Çörüz ve eşine teşekkür ederek, vazoyu özen ve itinayla saklayacaklarını söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: