Hollanda Birinci Futbol Ligi Eredivisie'de ilk kez bir kadın hakem görev alacak
Hollanda'da 29 yaşındaki Franca Overtoom, Hollanda Birinci Futbol Ligi Eredivisie'de bugün oynanacak olan Go Ahead Eagles - FC Groningen karşılaşmasında 4'üncü hakem olarak sahaya çıkıp, Hollanda 1.Ligi Eredivisie'de görev yapan ilk kadın hakem ünvanını elde edecek.
Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB) tarafından görevlendirilmesini mutluluk ve sevinçle karşılayan Overtoom, "Bunu başardığım için çok mutluyum. Bunun için çok çalıştım ve bu çalışmamın meyvesini de almaya başladım. Bana güveneneleri mahçup etmeyeceğim" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: